TEAM 248 GO4LIFE

Kalender

Spek de Kas - Jumbo Etten-Leur

Spek de Kas - Jumbo Etten-Leur

28-03-2018
Etten-Leur

Spek de Kas van je Club bij Jumbo Etten-Leur
Vanaf woensdag 28 maart start Jumbo Etten-Leur een actie waarmee de verenigingen in Etten-Leur een financiële ondersteuning kunnen ontvangen. Dit gebeurt met de ‘Spek de Kas van je Club actie, waarvoor Jumbo Etten-Leur een totaalbedrag van € 20.000,- beschikbaar stelt.
Tijdens deze ‘Spek de Kas van je Club’ actie ontvangen klanten voor elke € 10,- aan boodschappen een waardepunt. Deze waardepunt kunnen ze in de winkel doneren aan de vereniging van hun keuze.

Ondernemers van Meerendonk en Bertens ‘Wij vinden het erg leuk om deze actie te organiseren. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan wensen van de verenigingen hier in Etten-Leur. Iedere vereniging kan de bijdrage gebruiken voor hun eigen wens, wat wij als voorbeeld hebben horen voorbijkomen zijn bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe fietsenrekken of het opknappen van de kantine.

Tot en met dinsdag 15 mei 2018 kunnen klanten zoveel mogelijk punten voor de vereniging van hun keuze bij elkaar sparen. Aan het eind van de actie wordt het bedrag van € 20.000,- naar rato verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen.

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
Hoevense Polderloop
Donatie
privé
Wijkvereniging centrum west
Sponsor
in natura
Frames & Lines
Sponsor
in natura


Bekijk alle sponsors