TEAM 248 GO4LIFE

Kalender

Alternatieve Hoevense Polderloop

18-08-2020
Hoeven

Omdat de traditionele Hoevense Polderloop niet door kan gaan vanwege de maatregelen rondom het covid-19 virus, komt de organisatie dit jaar met een Alternatieve Hoevense Polderloop. En daarin vind je zoveel mogelijk elementen uit de traditionele loop in. Net als elk jaar kunnen deelnemers doneren aan ons Roparunteam.

Wanneer?
Om de mogelijkheden voor het hardlopen wat te verruimen, is er een ‘Hoevense Polderloop week'. Deze week start op dinsdag 11 augustus en eindigt op dinsdag 18 augustus, de dag waarop de 39e editie van de Hoevense Polderloop eigenlijk zou plaatsvinden.

Waar?
Je kan uiteraard een van de afstanden lopen in de mooie Hoevense polders. De bewegwijzering blijft gedurende de ‘Hoevense Polderloop week’ staan. Deze editie is het ook mogelijk om een eigen route te lopen in je eigen omgeving. De enige voorwaarde is wel dat je één van onze afstanden loopt, te weten: 2, 4, 6, 10 of 15 kilometer.

Lees meer op https://hoevensepolderloop.nl/alternatieve-hoevense-polderloop-2020/

Hoe kun je meedoen?
Je kunt je vanaf 18 juli inschrijven op de website van de Hoevense Polderloop (zie kopje ‘inschrijven editie 2020’). Je mag ook meedoen zonder je van tevoren in te schrijven, maar inschrijven betekent dat je kans maakt op één van de 3 goodiebags. De deelname aan de alternatieve loop is gratis. Laat je echter vooral verleiden om te doneren aan Roparunteam Swietelsky Go4Life!

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
Sinzig
Donatie
€500,00
Café Zaal Roeloffs
Sponsor
in natura
Rail Trade BV
Donatie
€500,00


Bekijk alle sponsors