TEAM 248 GO4LIFE

Kalender

Fotochallenge

Fotochallenge

20-02-2021

Zin om wat leuks te doen met vrienden en familie, ook al is dat op afstand? Doe mee aan de Fotochallenge van Roparunteam Go4Life en steun meteen het goede doel.

We dagen jullie uit om op zaterdag 20 februari zoveel mogelijk foto's te maken van objecten in de buitenlucht (heb jij ook weer je beweging!). Je ontvangt van ons hiervoor een lijst met objecten, zoals kerktoren, zebrapad of een vogel in een boom. Elke foto levert je een bepaald aantal punten op. Hoe moeilijker de foto is om te maken, hoe meer punten je krijgt. Dit staat allemaal op de lijst die je na inschrijving van ons ontvangt.

Je speelt deze dag mee in een team van 1 tot 6 personen, die niet eens op dezelfde plek hoeven te zijn. Want: hoe meer mensen op verschillende plekken, hoe groter de kans dat je alle foto's kunt maken. Tip van ons aan teams: bepaal onderling wie wat op de foto gaat zetten (bijv. via groepsapp of videobellen) om zoveel mogelijk foto's en daarmee punten te scoren. Heb je meteen een leuk contactmoment met de mensen die je nu mist!
Heeft jullie team aan het eind van de dag de meeste punten? Dan gaan jullie er met de hoofdprijs vandoor.

De lijst met objecten en puntentelling ontvang je op 20 februari om 08.30 uur en je hebt tot 17.00 uur om alle foto’s te maken en bij ons in te leveren. Durf jij deze uitdaging aan? Schrijf je team dan uiterlijk 18 februari in via bit.ly/roparunteamgo4life.

Elk team betaalt 10 euro bij de inschrijving. Dat bedrag gaat volledig naar het goede doel: via stichting Roparun naar hospice Marianahof in Etten-Leur.

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
ATR Infra-Services BV
Donatie
€500,00
Rooftop Dakbeheer
Donatie
privé
Bakkerij Rijngoos B.V.
Sponsor
in natura


Bekijk alle sponsors