TEAM 248 GO 4 LIFE

Roparun

Wat is Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De opbrengst van de Roparun wordt niet besteed aan onderzoek, maar komt ten goede aan zaken die het leven van kankerpatiënten kunnen veraangenamen.

Programma Roparun

Een Roparunjaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli. De Roparun vindt jaarlijks plaats in het Pinksterweekend met de start op zaterdag in Parijs en in Hamburg en de finish op maandag op de Coolsingel in Rotterdam. De starttijd van een team wordt bepaald aan de hand van de door een team opgegeven gemiddelde snelheid. Er wordt gemiddeld met 5 teams tegelijk gestart. Vervolgens gaan de teams op eigen gelegenheid verder. Onderweg worden er in verschillende gemeentes ‘doorkomsten’ georganiseerd door de omwonenden, om deteams een hart onder de riem te steken.

Het proces van de organisatie van het deelnemend team aan de estafetteloop kan ingedeeld worden in 3 fases (voorbereiding, uitvoering, evaluatie). In dit document wordt ingegaan op de voorbereiding van het evenement.


Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Buiten het organiseren van sponsoractiviteiten kunt u ook gemakkelijk via iDeal geld doneren. Dit doet u door te klikken op onderstaande knop. U kunt dan zelf aangeven welk bedrag u wilt doneren. Alvast bedankt!

Doneren via iDeal

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
Frames & Lines
Sponsor
in natura
Oonincx BV
Donatie
privé
Tafelronde RT154 Rhoon
Donatie
privé


Bekijk alle sponsors