TEAM 248 GO4LIFE

Roparun

Wat is Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Bremen naar Rotterdam waarbij deelnemers in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg. Een avontuur voor het leven! Dat blijkt overigens ook uit het motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan zaken die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen.

Programma Roparun

De Roparun vindt jaarlijks plaats in het Pinksterweekend met de start op zaterdag in Parijs en in Bremen en de finish op maandag op de Binnenrotte in Rotterdam. De starttijd van een team wordt bepaald aan de hand van de door een team opgegeven gemiddelde snelheid. Gemiddeld starten 5 teams tegelijk. Vervolgens gaan de teams op eigen gelegenheid verder. Onderweg worden er in verschillende gemeentes ‘doorkomsten’ georganiseerd door de omwonenden, om de teams een hart onder de riem te steken.


Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender) of word sponsor.
Daarnaast kunt u ook gemakkelijk via iDeal geld doneren door te klikken op onderstaande knop. U kunt dan zelf aangeven welk bedrag u wilt doneren. Alvast bedankt!

Doneren via iDeal

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
Wijkvereniging centrum west
Sponsor
in natura
Frames & Lines
Sponsor
in natura
Hoevense Polderloop
Donatie
privé


Bekijk alle sponsors