TEAM 248 GO4LIFE

Roparun

Wat is Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Bremen naar Rotterdam waarbij deelnemers in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg. Een avontuur voor het leven! Dat blijkt overigens ook uit het motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan zaken die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen.

Programma Roparun

De Roparun vindt jaarlijks plaats in het Pinksterweekend met de start op zaterdag in Parijs en in Bremen en de finish op maandag op de Binnenrotte in Rotterdam. De starttijd van een team wordt bepaald aan de hand van de door een team opgegeven gemiddelde snelheid. Gemiddeld starten 5 teams tegelijk. Vervolgens gaan de teams op eigen gelegenheid verder. Onderweg worden er in verschillende gemeentes ‘doorkomsten’ georganiseerd door de omwonenden, om de teams een hart onder de riem te steken.

Roparun in 2021 en 2022
Vanwege het coronavirus is er in 2020 geen Roparun geweest. Voor 2021 stond dit evenement gepland voor het Pinksterweekend, vanaf Landgraaf door Nederland naar Rotterdam, maar eind januari is besloten om hier een digitale editie van te maken. Teams kunnen hier vanuit hun eigen startplaats aan meedoen, afhankelijk van de omstandigheden op dat moment. De 'echte' Roparun is verplaatst naar het weekend van 2 en 3 oktober, met start en finish in Landgraaf. Ook voor 2022 wordt de Roparun in Nederland georganiseerd. Het uitgangspunt is een Roparun tijdens Pinksteren, bestaande uit drie dagen en twee nachten, met een route van zo’n 550 kilometer en een finish op de Coolsingel in Rotterdam.


Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender), word sponsor (meld u via het contactformulier aan) of doneer rechtstreeks op onze bankrekening: NL05RABO0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Alvast hartelijk dank!

Doneer hier

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
De Dieperij uit Sprundel
Sponsor
in natura
Dehaco

Sponsor
in natura
Rooftop Dakbeheer
Donatie
privé


Bekijk alle sponsors