Sponsorakties

Roparun Fietstocht groot succes: in totaal € 1.417 opgehaald

Op zondag 18 juli organiseerde het Etten-Leurse Roparunteam Swietelsky Go4Life de Roparun Fietstocht, een gezellig dagje op de fiets voor jong en oud. Het team had hiervoor mooie fietsroutes uitgezet van 30, 60 en 90 kilometer. Met de fietstocht werd geld opgehaald voor het goede doel, o.a. Marianahof in Etten-Leur. De dag werd een groot succes! Ruim 130 mensen stapten de fiets op voor een zonnige dag op de fiets, wat al meteen € 650 voor het goede doel opleverde.
De zon scheen al toen de deelnemers aan de Roparun Fietstocht van start ging; 35 mensen gingen op pad voor 30 kilometer, 38 mensen voor 60 kilometer en 47 mensen waagden zich aan 90 kilomter. Naast hun inschrijfbijdrage van € 5 belandde er nog 17 euro in de donatiepot. En dat was niet het enige mooie nieuws voor het Etten-Leurse Roparunteam.
Hof van Holland | Café Zaal Roeloffs organisatie namelijk een tourspel met loterij op de dag van de Fietstocht. De opbrengst van deze loterij werd geschonken aan Roparunteam Go4Life. Aan het einde van de dag mocht de voorzitter van het team dan ook een mooie cheque van maar liefst € 750 in ontvangst nemen. Samen met de Fietstocht maakt dat € 1.417 voor het goede doel. De organisatie bedankt alle deelnemers en Hof van Holland | Café Zaal Roeloffs voor hun bijdrage!

Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender), word sponsor (meld u via het contactformulier aan) of doneer rechtstreeks op onze bankrekening: NL05RABO0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Alvast hartelijk dank!

Doneer hier