TEAM 248 GO4LIFE

Team

Actieve leden Roparun

Op deze pagina ziet u de leden van Team Go4Life, eerst degene die meegaan met de Roparun en daarna de leden van onze Actieve Ondersteuningsgroep. Al deze leden zetten zich het hele jaar door in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor palliatieve zorg van mensen met kanker. Wil je ons hierin ondersteunen en meehelpen? Laat het ons weten via onze contactpagina!

doneerAd Romme

Eric Moesker
Chauffeur / Navigator
doneerEric Moesker

doneerJessica Bastiaansen

doneerAngelo Verheyen

doneerJohn van Rijsbergen

Rachel J.
Fysio
doneerRachel J.

doneerMargot van Dijk

doneerErik Goedhart

doneerKees Vanlaerhoven

Marielle Hermans
Loper
doneerMarielle Hermans

doneerMark Verwijmeren

doneerRichard Schepers

doneerLetty de Mos

doneerWilma Verhaard

Linda Jorissen
Chauffeur
doneerLinda Jorissen

doneerLydia Welling

Leanne S.
Fysio
doneerLeanne S.

doneerPeter Timmermans

doneerPetra de Rooij

Ramon Maas
Loper
doneerRamon Maas

Merie Schoone
Loper
doneerMerie Schoone

doneerRobert Dirven

doneerTijs van Dorst

doneerWendy Schilperoort

Guido
Chauffeur
doneerGuido

Wim Oonincx
Loper
doneerWim Oonincx

Actieve Ondersteuningsgroep

Hieronder ziet u de leden uit de Actieve Ondersteuningsgroep. Ook ons ondersteunen zonder deelname aan de Roparun zelf? Neem contact met ons op. We verwelkomen je graag!

Christ van Dorst
AOG

In memoriam

Piet Halters

Na een relatief kort ziekbed is op 7 juni 2021 ons gewaardeerde teamlid Piet Halters overleden in hospice Marianahof, het hospice waar we ons als team met hart en ziel voor inzetten. Op 22 mei mochten we nog een laatste keer van zijn aanwezigheid in ons team genieten, en hij van ons. Een bijzonder moment, waar iedereen van heeft genoten.
Piet was de man die overal bij betrokken was, bij elk evenement dat we organiseerden. Als we een vrijwilliger zochten, stond hij vooraan. Bij de grote Roparun hielp hij mee in de voorbereiding, het laden en lossen van de campers en bus, hand en spandiensten tijdens de run, het chauffeuren en als navigatieman. Op Piet kon je rekenen. Ons team was een deel van zijn leven en daar zijn we uitzonderlijk trots op. En we zijn bijzonder dankbaar voor zijn inspanningen en gezelschap.
Wij gaan je missen lieve Piet, je tomeloze inzet, jouw humor, je grote motivatie om een teamspeler te willen zijn, een “ongewoon” gewone lieve kerel met het hart op de juiste plaats. Nu wordt het weliswaar stil rondom jouw inspanningen, maar waar ons team gaat, ga jij met ons mee!